Liiton koronavirukseen liittyvä tiedote

16.03.2020 | 2:31
TIEDOTE PÄIVITETTY 18.3.2020 klo 9.45
Hyvä jäsenemme,
    joudumme peruuttamaan suunniteltuja tapahtumia tänä keväänä koronaviruksen ja siitä aiheutuneiden viranomaisohjeiden vuoksi.
Näin ollen myös Sanan valta -koulutuspäivä 24.3., Viheliäs tiedeviestintä -seminaari 21.4. valitettavasti peruuntuvat. Myös Huuhkajat-ryhmän suunnittelema kääntäjä Kersti Juvan -puhetilaisuus 29.4. joudutaan siirtämään. Toistaiseksi näiden tilaisuuksien korvaavista ajankohdista emme voi antaa tietoa.
Tieteellisten seurain valtuuskunta ilmoitti keskiviikkona 18.3., että Tieteiden talo suljetaan lauantaina 21.3. ja pidetään suljettuna ainakin 13.4. asti. Jos poikkeusolot jatkuvat tämän jälkeen, talo pidetään suljettuna niin kauan kuin poikkeusolot jatkuvat.
Tiedetoimittajain liitto ei ole päättänyt vielä 21.4. pidettäväksi ilmoitetun sääntömääräisen kevätkokouksen siirrosta. Suomen hallituksen rajoitustoimet ulottuvat tällä hetkellä 13.4. saakka. Liiton hallitus ja pääsihteeri keskustelevat eri mahdollisuuksista.
Pahoittelut peruuntumisesta sinulle mahdollisesti aiheutuvasta ylimääräisestä vaivasta. Tapaamisiin tapahtumissa; kun koronavirus on selätetty!
Ohessa vielä avuksi Suomen journalistiliiton sivuilla ohjeita freelancereille koronaepidemian varalle: LINKKI.