Tiedetoimittajat Turun kirjamessuille

Päiväys ja aika
1.10.2021
16:30 - 18:00


Turun kirjamessut 2021 tullaan viimeisimmän tiedon mukaan järjestämään koronaturvallisesti messukeskuksessa lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Mukana omalla ohjelmallaan on myös Tiedetoimittajain liitto. Ja jäsentapaaminen – kyllä – se järjestetään perjantaina 1. lokakuuta.

Suomen tiedetoimittajain liiton paneeli
MIHIN TAIPUU TIETOKIRJAILIJA?
Jukola pe 1.10.2021 klo 15.45–16.15
Tietokirjoja luetaan yhä ahkerasti, ja äänikirjat ovat tuoneet niille uutta yleisöä. Tietokirjailijat voivat olla mediapersoonia ja sometähtiä. Trendikäs tietokirjailija näkyy televisiossa ja kuuluu podcasteissa. Mihin kaikkeen tietokirjailijan kannattaa taipua näin Tutkitun tiedon teemavuoden nimissä?
Suomen tiedetoimittajain liiton keskustelussa ovat äänessä:
Journalisti-lehden päätoimittaja ja tietokirjailija Maria Pettersson, jonka Historian jännät naiset -kirja jalostettiin Ylen podcastiksi Maria Pettersson ja historian naiset.
Helsingin yliopiston viestinnän professori Esa Väliverronen, joka on toinen palkitun Tieteen vapaus & Tutkijan sananvapaus -kirjan kirjoittajista.
Keskustelua johdattelevat tiedetoimittajain liiton pääsihteeri Ulla Järvi ja tiedetoimittaja, kirjantekijä Minna Malja.

Tutustu kirjamessujen kolmipäiväiseen ohjelmaan TÄÄLLÄ

JÄSENTAPAAMISEEN kokoonnutaan salaatti- ja viinibuffetin ääreen Messukeskuksen ravintolassa perjantaina 1.10. klo 16.30–17.45.

Messukeskuksen ovet sulkeutuvat klo 18.00.
Ilmoittaudu tarjoilujen vuoksi jäsentilaisuuteen viimeistään 27.9.  ILMOITTAUTUMISLINKKI TÄSSÄ
Liitto korvaa jäsentilaisuuteen tulijoille matkat Turkuun julkisten kulkuneuvojen taksojen mukaisesti. Tapahtuman jälkeen täytä matkalaskulomake JA lähetä matkalippujen kopiot: toimisto@tiedetoimittajat.fi
(Älkää ilmoittautuko sähköpostitse; kaikki mahtuvat mukaan!)

Tulevia tapahtumia

  • Ei tapahtumia