Kesällä Eurooppaan – kongressiapurahat haussa 11.3. saakka

26.02.2018 | 2:36

Toulousessa kokoonnutaan ESOF2018-tapahtumaan heinäkuussa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ESOF2018-tapahtuma järjestetään Toulousessa Ranskassa 9.–14. heinäkuuta. Toimittajat voivat akkreditoitua tapahtumaan maksutta. Tiedetoimittajain liitto myöntää tähän tapahtumaan apurahoja noin kymmenelle jäsenelleen perusteltujen hakemusten pohjalta. Apurahalomakkeen ESOF2018 löydät Extranetin jäsenalueelta, jonne pääset omilla henkilökohtaisilla tunnuksillasi, https://www.tiedetoimittajat.fi/extranet/

Haettavina apurahat myös EUSEA:n, EASE:n ja Ecsiten kongresseihin

Liiton jäsenille on tänä keväänä tarjolla myös muita tiedeviestinnän alan kongressien kohdeapurahoja. Apurahanhakulomakkeet löytyvät Extranetin jäsenalueelta, kukin omalla nimellään, https://www.tiedetoimittajat.fi/extranet/

Tiedetapahtumien järjestäjien EUSEA:n kongressin nettisivut: http://www.eusea.info/annual-conference/

Tieteellisten toimittajien EASE:n kongressin nettisivut: http://www.ease.org.uk

Tiedekeskusväen Ecsiten kongressin nettisivut: http://www.ecsite.eu/annual-conference

Ecsitessa on muuten suomalaisväriä, kun liittomme entinen puheenjohtaja, Heurekan elämysjohtaja Mikko Myllykoski toimii ohjelmakomitean puheenjohtajana!

Lomakkeilta löydät myös linkit tapahtumien nettisivuille, tiedot apurahoista ja hakuperusteista.

KAIKKI HAUT PÄÄTTYVÄT sunnuntaina 11.3.2018! Toimi siis ripeästi.

Hakijoille ilmoitetaan päätöksistä maaliskuun 16. päivään mennessä.

Mikäli kongressiapurahan saajalle syntyy kotimaassa yli 20 euron matkakuluja lentokentälle, liitto korvaa niitä julkisen liikenteen taksojen mukaisesti. Yöpymisiä tai taksikuluja ei korvata.

JOS HAET sekä ESOF:iin että johonkin em. tiedeviestintäkongresseista, merkitse hakemuksen LISÄTIETOJA-kohtaan, mikä on sinulle ensisijainen kohde.

LÄHDE SIIS ENSI KESÄNÄ EUROOPPAAN, OPPIMAAN UUTTA, VIRITTÄYTYMÄÄN JA VERKOSTOITUMAAN!

P.S. Muistathan, että Tiedetoimittaja-lehti ottaa vastaan juttuja näistä alan tapahtumista ja kongresseista. Apurahoillakin tehdyistä kunnon jutuista maksamme pienen palkkion.