Tekstinhuoltoilta Tampereella

24.01.2018 | 10:35

Suomen tiedetoimittajain liiton pirkanmaalaisille jäsenille tarkoitetussa tekstinhuoltoillassa FT Auli Kulkki-Nieminen opastaa keskustelevalla otteella selkeämpään kirjalliseen ilmaisuun ja kertoo kielenhuollon suositusten muutoksista.

 

TEKSTINHUOLTOILTA

keskiviikkona 7. helmikuuta 2018

Museokeskus VAPRIIKKI, kokoustila 2 (Alaverstaanraitti 5, Tampere)

 

Klo 16.30 alkaen kahvit ja Vapriikin ajankohtaisten hankkeiden esittely

klo 17–20 Kielen- ja tekstinhuoltoa tieteestä kirjoittaville

 

Kouluttajana on FT Auli Kulkki-Nieminen, joka on journalistiikan kielen- ja tekstinhuollon yliopisto-opettaja Tampereen yliopistossa.

Tekstinhuoltoilta on tarkoitettu kaikille tieteestä kirjoittaville ja juttuja editoiville. Keskustelemme tekstien selkeyttämisestä ja kielenhuollon suositusten muutoksista. Toivomme osallistujilta myös esimerkkejä omista tai kollegoiden jutuista.

 

HUOM! Liitto pyrkii järjestämään kielenhuoltoiltoja myös muissa aluetapahtumissa eri puolilla maata. Mikäli haluat tulla Tampereen koulutukseen  kauempaa, ota yhteyttä pääsihteeriin: ulla.jarvi@tiedetoimittajat.fi. Liitto korvaa jäsenilleen koulutuksista aiheutuvat matkakulut julkisten kulkuneuvojen taksojen mukaisesti.

 

ILMOITTAUTUMINEN

perjantaihin 2.2. mennessä (tarjoilu, kerro mahdolliset allgeriat!) jarmo.salmela@gmail.com

Vapriikin pihaan voi infosta noutaa lupalapun, jos siinä olevat muutamat maksuttomat asiakaspysäköintipaikat ovat vapaana. Asiakaspaikkojen ollessa varattuina, alueelta löytyy useita pysäköintitaloja.

Junayhteys Helsingistä esim 14:24 – 15:56 ja paluu 20:07 – 21:54.

Vapriikin ajankohtaiset näyttelyt: http://vapriikki.fi/nayttelyt/