TIEDOTE PÄIVITETTY 6.5.2020 klo 10.15
Hyvä jäsenemme,
    olemme joutuneet peruuttamaan suunniteltuja tapahtumia tänä keväänä koronaviruksen ja siitä aiheutuneiden viranomaisohjeiden vuoksi.
Tiedetoimittajain liiton hallitus on peruuttanut 21.4. pidettäväksi ilmoitetun sääntömääräisen kevätkokouksen. Eduskunnan antamien uusien ohjeiden mukaisesti kevätkokouksia voi järjestää 30.9. asti. Lisäksi etäkokous on nyt mahdollinen, vaikkei se yhdistyksen säännöissä olisikaan todettu. Tiedetoimittajain liiton kevätkokouksen uudesta ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin jäsenkirjeessä.
Suomea koskevat rajoitustoimet lievenevät 1.6., ja liiton hallitus ja johtoryhmä yhdessä pääsihteerin kanssa pohtivat mahdollisuuksia järjestää edes joitain seminaareja ja workshoppeja osittain live-koulutuksina, osittain etä-koulutuksina.
Monia jäseniämme on kohdannut taloustilanteen notkahdus tai romahdus. Niinpä liiton hallitus on kiristänyt kevään apurahojen käsittelyn ja makasamisen aikatauluja. Kaikille hakijoille ilmoitetaan hallituksen ratkaisusta 9.5. mennessä ja apurahat pyritään maksamaan tileille toukokuun puolivälissä.
Pahoittelut tapahtumien peruuntumisesta sinulle mahdollisesti aiheutuneesta ylimääräisestä vaivasta. Tapaamisiin tapahtumissa; kun se suinkin on turvallisesti mahdollista!