Iltalehden terveystoimittaja Heljä Salonen valittiin Suomen tiedetoimittajain liiton uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2021. Liiton hallitus sai myös uusia jäseniä.

Tiedetoimittajain liiton vaalikokous käytiin torstaina 26.11.2020 poikkeusoloissa hybridikokouksena, jossa osa osallistujista istui Helsingissä Tekniskan salissa ja osa teams-yhteydessä eri puolilla Suomea.

Ylen tiedetoimittaja Teija Peltoniemi ja Helsingin yliopiston viestinnän professori Esa Väliverronen nousevat uusina hallitukseen, ja tiedetoimittaja Mari Heikkilä jatkaa toiselle kaudelleen.
Suomen Akatemian viestintäjohtaja Riitta Tirronen oli myös ehdotettujen uusien jäsenten joukossa, mutta hän ilmoitti kokouksessa halukkuutensa aloittaa puheenjohtajaksi valitun Heljä Salosen keskenjääneellä kaudella.
Kokouksessa ei siten tällä kertaa äänestetty lainkaan, koska ehdotettuja hallitukseen oli nämä neljä jäsentä.
Liiton sääntöjen mukaanhan  hallituskaudet ovat kolmivuotisia, ja jos esimerkiksi puheenjohtajaksi nousevalta hallituksen jäseneltä jää kausi kesken, siihen valitaan uusi ihminen jäljelle jäävälle kaudelle.
Kuten kokouksessa kerrottiin, hallituksessa voi istua enintään kaksi kolmivuotiskautta, MUTTA kesken kauden tullut voi istua hallituksessa lopulta yhteensä vaikka 8 vuotta, kuten nyt istui Jukka Lehtinen. Hallituksen kolmas erovuoroinen, Pauliina Raento, oli ilmoittanut, ettei enää asetu ehdokkaaksi.