Turun kirjamessujen seminaari ja jäsentapaaminen 30.9.

11.09.2016 | 8:23

“Maito tappaa” ja muita outoja uutisia

Kun otsikko ampuu yli, uutisankka karkaa lentoon. Suomen tiedetoimittajain liiton paneelikeskustelu mediasta, tieteestä, kulttuurista ja hurjista otsikoista Turun kirjamessuilla perjantaina 30.9.2016 klo 16–17 Jukola-ohjelmatilassa (Messukeskuksen 2. krs).

Panelistit: Yhteiskuntapolitiikka-lehden päätoimittaja Tuukka Tammi, Pronutritionist -bloggaaja, ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen, Turun Sanomien kulttuuritoimituksen esimies Tuomo Karhu sekä Kemikaalikimara-bloggaaja, DI Anja Nystén. Paneelikeskustelun juontaa pääsihteeri Ulla Järvi.

Paneelikeskustelu on avoin myös suurelle yleisölle.

Tervetuloa ottamaan osaa keskusteluun, onko media vain villi ja vapaa, vai kantaako se myös vastuuta otsikoistaan ja uutisistaan!

JÄSENTAPAAMINEN JA MALJA KIRJALLE klo 17–18.

Seminaarin jälkeen siirrymme välittömästi kohottamaan maljan liiton piirissä syntyneelle ja Vastapainon kustantamalle Maito tappaa ja muita outoja tiedeuutisia -kirjalle. Jäsentapaamisessa kuulet myös lisää tulevista tapahtumista, pääset esittämään ideoita ja toiveita suoraan puheenjohtaja Mikko Myllykoskelle ja muille hallituksen jäsenille sekä tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin. Liittoon on tullut jälleen vuoden aikana puolen sataa uutta jäsentä… Kaikki mukaan viini-buffetin äärelle!

– Tiedetoimittajain liitto korvaa jäsentensä matkakulut seminaariin ja jäsentapaamiseen julkisten kulkuneuvojen taksojen mukaisesti –

ILMOITTAUDU 25.9. mennessä tästä linkistä

maito tappaa kansi